Lämpöpumput asennuksineen joka tarpeeseen 

Lämpö-Ilmari myy ja asentaa laadukkaat ja sopivat pumput erilaisiin kohteisiin.
Tarjolla on ilmalämpöpumppuja (ILP) ja vesi-ilmalämpöpumppuja (VILP). Kysy lisää!.

Ilmalämpöpumput (ILP)

Mitsubishi Electric

Mitsubishin laadukkailla ja monen kehumilla lämpöpumpuilla on 3 vuoden täystakuu  sekä 2 vuoden lisätakuu kompressoreille.
    LN on Mitsubishin suosituin mallisarja. Tyylikkään ulkokuoren lisäksi sillä on erittäin hyvä pakkasteho, hyötysuhde sekä ilman suodatusominaisuudet . LN-sarjassa käytetään uutta R32-kylmäainetta, mutta silti hintataso on saatu pysymään kohtuullisena. Laitteita on saatavissa lumenvalkoisena, helmenvalkoisena, punaisena ja mustana.
   Myös LN-sarjaa edeltänyttä FH-sarjaa on vielä saatavissa. Se on teknisiltä ja käyttö-ominaisuuksiltaan kuten LN-sarja, mutta hinnaltaan edullisempi.
    AP-sarja on edullinen perusmalli ja sopii kevyeen lämmitys- ja jäähdytyskäyttöön.   Pelkästään jäähdytykseen suosittelen käytettäväksi HR-sarjan pumppuja, jotka ovat hankintahinnaltaan kaikkein edullisimpia.

Tutustu tarkemmin Mitsubishin laadukkaisiin pumppuihin maahantuoja Scanofficen sivuilla.

Gree

Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja Gree tarjoaa edistyksellistä tekniikkaa erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Hinnaltaan Gree on usein satoja euroja edullisempi kuin vastaava Mitsubishin malli.
Gree Amber
-mallisarja saatavilla uudella R32-kylmäaineella ja kaksivaihekompressorilla, mikä takaa hyvän lämmöntuotannon jopa -25C-asteessa. Pumppujen energialuokka on A+++.

Gree Fairy 25/35
on hinnaltaan vielä edullisempi. Sen tekniset ominaisuudet vastaavat Gree Amberia, mutta energialuokka on A++-
Pelkkään jäähdytykseen kaikkein edullisin vaihtoehto on Gree Bora 35, energialuokka A++.

Vesi-ilmalämpöpumput (VILP)


Mitsubishi Electric

Energiansäästäja PAC-061
Jos nykyinen sähkö- tai öljykattilasi on vielä hyvässä käyttökunnossa, on useimmiten järkevää laittaa VILP lämmittämään paluuvettä lämmönvaihtimen välityksellä. Tällöin lisälämpöä nykyisestä kattilasta tarvitaan vain kovilla pakkasilla. Lämmin käyttövesi tuotetaan öljyllä.
Jos taas halutaan kokonaan eroon öljykattilasta, kannattaa lämmönvaihtimen lisäksi asentaa sähköllä toimiva virtauslämmitin huolehtimaan lisäsämmityksestä. Mikäli myös lämmin käyttövesi halutaan lämmittää lämpöpumpulla, suosittelen Ecodan All-in-One -paketin asentamista. Siinä on sisäyksikön yhteydessä lämminvesivaraaja. 


Tutustu tarkemmin Mitsubishin laadukkaisiin pumppuihin maahantuoja Scanofficen sivuilla.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 5Jaa