Lämpö-Ilmari palvelee Lahden seudulla

Lämpö-Ilmari on luotettava lämpöpumppujen asiantuntija. Myyn, asennan ja huollan ilmalämpöpumput sekä teen ilmastointikanavien puhdistukset toimipaikastani Nastolasta, Lahden kupeesta käsin. Palvelen asiakkaitani sopimuksen mukaan myös Oulun ja Porin seudulla.

Lämpö-Ilmarille tärkeää on  asiakkaan ongelman ratkaiseminen parhaalla mahdollisella tavalla, oli se sitten puhelinneuvonta, käynti paikan päällä tai kokonaisvaltainen urakka. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 4Jaa

Olemme päivittäneet tietosuojakäytäntömme vastaamaan Euroopan Unionin 25.5.2018 voimaan astunutta tietosuoja-asetusta (GPDR). Haluamme toimia avoimesti ja asiakkaiden turvallisuuden varmistaen kaikissa tietoturva-asioissa. Asiakkaiden tietoja käytetään vain kahdenväliseen viestintään, emme luovuta niitä ulkopuolisille toimijoille. Huolehdimme tarvittavista turvatoimista, että henkilötietosi eivät joudu vääriin käsiin.

Voit kysyä meiltä omien tietojesi säilyttämisestä tai pyytää meitä poistamaan tietosi rekistereistämme osoitteessa laurila.pasi@gmail.com.

Yhteystiedot

Lämpö-Ilmari Oy

Satulatie 7 A

15560 NASTOLA

040 179 5969
laurila.pasi@gmail.com
www.lämpö-ilmari.fi